Pitch en netwerk met je startup bij Global Angel Summit in Eindhoven

Pitch en netwerk met je startup bij Global Angel Summit in Eindhoven

This article will take you 1 minute(s) to read

Begin maar vast je elevatorpitch te oefenen voor de badkamerspiegel. Heb je een startup, dan is de EBAN 2015 Global Angel Summit geen verkeerde plek om te netwerken. Van 6 tot en met 8 mei komen in Eindhoven VC’s en angel investors uit de hele wereld bij elkaar voor lezingen, toespraken en netwerkmogelijkheden. Met een speciale entrepeneursticket kun je er voor weinig ook drie dagen lang bij zijn.

High-tech Campus Eindhoven

De EBAN 2015 Global Angel Summit wordt gehouden in de High-tech campus in Eindhoven. Daar komen drie dagen lang ruim 40 sprekers uit de hele wereld het podium om hun kennis en ervaring te delen. Speakers zijn onder meer afkomstig van het European Crowd Funding Network, de Angel Capital Association of the USA, de Professional Crowd Funding Association of the USA. Er zijn  mensen uit special programs for entrepreneurs van de London Stock Exchange Group, Euronext en Borsa Istanbul. Daarnaast zijn Philips, Google, Microsoft, Dassault, SAP, Cisco en Qualcomm gedurende het congres aanwezig.

Nederlandse successen

Los van lezingen zijn er meerdere thema-bijeenkomsten, bijvoorbeeld voor en over vrouwelijke ondernemers, ruimtevaart met de ESA, impact investing met Nederlandse impact investors en worden de beste Nederlandse startups in het zonnetje gezet met behulp van Startup Bootcamp en Startup Delta. Ook kun je je laten inspireren door succesvolle angel en serial investeerders uit de afgelopen 15 jaar.

Startup-tickets

Los daarvan biedt het congres een uitstekende manier om VC’s, angels en vertegenwoordigers van bedrijven te ontmoeten die wellicht je startup verder kunnen helpen. Toegang tot alle drie de dagen van het congres, met alle lezingen en evenementen kan voor startuppers met korting Entrepeneur-ticket EBAN. Een entreebewijs kost dan € 80,- in plaats van € 299. Toegang tot het galadiner, met onbeperkt drank, zit daar helaas niet bij.

Leave a Reply

*