Silicon Drinkabout gaat XXL voor X-Mas-borrel

Silicon Drinkabout gaat XXL voor X-Mas-borrel

This article will take you 1 minute(s) to read

Vrijwel de hele startupwereld van Nederland een avondje onder één dak. Niet voor strak geregisseerde pitches of intensieve brainstormsessies, maar om gewoon even lekker een drankje te doen. Deze extra grote, Xmass-editie van de Silicon Drinkabout is morgen (11 december) de leukste manier om je tussen de Nederlandse techstartups te mengen.

Mede mogelijk gemaakt door ING en ABN Amro

Deze X-Mass editie van de Silicon Drinkabout is grootser en -maar dat ligt natuurlijk ook aan jullie- meeslepender dan ooit. Startup-hub B.Amsterdam opent van 6 tot 9 ‘s avonds de deuren. Dat belooft dus een groot deel van de Nederlandse startup-scene onder één dak te krijgen, door de inspanningen van het Silicon Drinkabout team, met hun partners van investerings community VeeCee.co en Holland Fintech. Sponsoren van deze editie van de Silicon Drinkabout zijn ING en ABN Amro.

Geen reden om niet te komen

De Silicon Drinkabout wordt sinds begin dit jaar ook in Amsterdam georganiseerd. Het van oorsprong Londense initiatief is de meest toegankelijke manier om kennis te maken met de startupscene in Nederland in het algemeen en Amsterdam in bijzonder. En als je er al middenin zit, dan is de Drinkabout de ideale gelegenheid om nieuwe contacten op te doen of oude banden aan te halen. Of je komt gewoon omdat Nederlandse techstartups onwijs gezellig zijn.

team silicon drinkabout

11 december in B.Amsterdam

Met welke reden je ook komt, een betere vrijdagavondbesteding is moeilijk te vinden. Speciaal voor de feestdagen wordt het groots aangepakt en is er plek (en drankjes en hapjes) voor 500 man. RSVP even van tevoren, dan weten we waar we rekening mee moeten houden. Tot morgen, bij B.Amsterdam!

Leave a Reply

*