Gaafgeschoren: luxe scheerpakket van eigen bodem

Gaafgeschoren: luxe scheerpakket van eigen bodem

This article will take you 1 minute(s) to read

Wat scheren betreft, zijn de meeste Nederlandse mannen wel bekend met Gillette en ook de Nederlandse startup Boldking timmert aardig aan de weg. Wie van een scheerbeurt een verwen moment wil maken, moet naar de betere barbier of zich wenden tot dure upscale merken als Kiehl’s. De heren van Gaafgeschoren denken dat dit beter kan en komen met een luxe scheerbox voor de moderne man.

Look and feel

Het eerste wat je aan het Gaafgeschoren pakket opvalt is de mooie verpakking. Het scheermesje, zeep, borstel, mesjes en aftershave rusten op een laag hooi wat het pakket een rustieke uitstraling geeft. We zijn uiteraard het meest benieuwd naar het mesje dat een degelijke indruk maakt. Het is fijn in de hand en het nodigt uit om hem meteen te gebruiken.

Scheerresultaat

We namen de proef op de som en het resultaat is ons goed bevallen. Vergleken met Gillette scheert het mesje van Gaafgeschoren even goed, zo niet beter. Het bijzondere is dat hun scheermesje professionele mesjes gebruikt zoals je ze bij een barbier ziet. Deze klik je in het kopje van het scheermesje die je op dezelfde manier gebruikt als een gewoon mesje. Het scheren met borstel en zeep is wennen het maar maakt je verwen moment compleet.

Weekend ritueel

Naast het scherpe resultaat is ook vooral het gevoel van tip top grooming een boost voor je zelfvertrouwen. Kleren en een goede scheerbeurt maken immers de man. Het traditionele scheren met borstel en zeep duurt iets langer en is minder ‘douche vriendelijk’. Je zult het het gaafgeschoren pakket dan ook waarschijnlijk vooral in de weekenden gebruiken. Of ter voorbereiding voor een avondje uit, een sollicitatie of een belangrijke presentatie.