Internationale startup-borrel Silicon Drinkabout voortaan ook in Amsterdam

Internationale startup-borrel Silicon Drinkabout voortaan ook in Amsterdam

This article will take you 2 minute(s) to read

De befaamde internationale startup-borrel Silicon Drinkabout komt naar Amsterdam. Aanstaande vrijdag (30 januari) gaat de eerste editie van start in VondelCS. Elke vrijdagmiddag wordt er een Drinkabout georganiseerd in 15 steden over de hele wereld, waaronder Berlijn, Kopenhagen, Dubai, Manchester, Londen en nu dus ook in Amsterdam.

Lokale startup-community nader tot elkaar brengen

Gregor Noltes, mede-organisator Silicon Drinkabout Amsterdam: “Drinkabout staat in het internationale startup-ecosysteem bekend als de beste en leukste borrel voor en over startups. De startup-wereld in Amsterdam daarentegen voelt soms wat verdeeld. Wij willen met Silicon Drinkabout Amsterdam de startups in de lokale community en de startups uit de verschillende accelerators nader tot elkaar brengen op een informele manier.

3beards

BEARDS ON A PLANE!

Een foto die is geplaatst door 3beards (@3beardstagram) op

De 3beards zijn de founders van dit initiatief wat van origine vanuit Londen de wereld over is gewaaid. De 3beards zijn dan ook blij Amsterdam aan de lijst steden toe te kunnen voegen. Joe Scarboro, een van de 3beards: “Wij zijn echt superenthousiast dat we Amsterdam in de Silicon Drinkabout-familie mogen opnemen. Onze enorme dank gaat uit naar het team voor hun harde werk en enthousiasme waarmee ze het Nederlandse startup-ecoysteem ondersteunen en versterken. Van harte en veel succes met het evenement!

Startups in de spotlights

De lancering van deze borrel komt op een moment dat startups meer dan ooit in de spotlights staan. Er is veel nieuws rond Nederlandse startups en natuurlijk StartupDelta met Neelie Kroes. Op deze wekelijkse vrijdagmiddagborrel praten startup founders, tech freaks, pers en startup-fanatici onder het genot van een borrel elkaar bij over technologie en het startup-leven.

Sponsors SIlicon Drinkabout Amsterdam

De Amerikaanse co-workingspace-aanbieder WeWork (‘platform for creators’) en managed hostingpartij TRUE (‘we do the extra mile’) zijn betrokken als mede-initiatiefnemers en sponsors. De eerste editie van Silicon Drinkabout is overigens al bijna ‘uitverkocht’ met meer dan honderd aanmeldingen. Silicon Drinkabout Amsterdam is een gratis evenement. Er vindt wekelijks een borrel plaats en maandelijks een grotere, gesponsorde bijeenkomst.


drinkabout smart pr

Silicon Canals is media-partner van Silicon Drinkabout. 

Leave a Reply

*