Zo helpt Tentoo startups met payrolling

Zo helpt Tentoo startups met payrolling

This article will take you 2 minute(s) to read

Startups zijn ambitieus en willen groeien. Dan ontkomen ze er niet aan personeel aan te nemen. Maar vaak blijkt dat de startups nog behoefte hebben aan informatie over het aannemen van personeel en het uitvoeren van personeels- en salarisadministratie. Tentoo payroll, ook gevestigd in Amsterdam, gaat startups op dit gebied ondersteuning bieden.

Werkgeverstaken

Zodra startups personeel in dienst nemen, dan krijgen ze te maken met extra werkgeverstaken en -verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen en sluiten van een arbeidsovereenkomst, alles aanmelden bij de Belastingdienst, het bijhouden van salarisadministratie, afdragen van sociale verzekeringspremies, enzovoorts. Werkgeverstaken zijn tijdrovend en gaan ten koste van het ondernemersplezier. Daarnaast is het werkgeverschap risicovol en beperken alle verplichtingen de ondernemers in hun vrijheid.

Onbekommerd ondernemen met payrolling van Tentoo

Met payrolling kun je op een makkelijke manier personeel inhuren, zonder administratieve verplichtingen. Jij hebt nergens omkijken naar, want wij verzorgen de verloning, de loonstroken, de jaaropgaven en de afdrachten voor de Belastingdienst. Zo heb jij alle tijd over voor het ondernemen! Verder zijn je medewerkers flexibel in te zetten, waardoor jij je maximale vrijheid behoudt. Met payrolling staat je medewerker op de loonlijst van Tentoo. De voordelen:
• Je hebt geen omkijken naar salaris- en personeelsadministratie;
• Loonkosten worden voorgefinancierd;
• Wij betalen het nettoloon uit;
• Je hebt geen arbeidsrechtelijke risico’s;
• Je betaalt niet door bij ziekte, dat doen wij;
• Je houdt de werving zelf in de hand

Een hoogopgeleide kenniswerker uit het buitenland inschakelen?

Wil je als werkgever kennis uit het buitenland halen, dan schakel je ons in om dit hele proces in goede banen te leiden. Van aanvraag tot dienstverband; je wordt volledig ontzorgt door Tentoo. Je hoeft hierdoor niet zelf de aanvraag te doen om erkend referent te worden voor de kennismigrantenregling.

Uprise Festival

Tentoo is aanwezig op de tweede editie van het UPRISE Startup Festival dat op 25 en 26 september plaatsvindt in Amsterdam. Hier informeren zij jonge ondernemers over alles wat komt kijken bij het werkgeverschap.

Creatieve broedplaatsen

Daarnaast slaat Tentoo de handen ineen met de creatieve broedplaatsen zoals WeWork , Nest en Smart Business Center die Amsterdam rijk is. Steeds meer startups vestigen zich in die broedplaatsen.Tentoo organiseert er presentaties, borrels en infosessies, waar startups de mogelijkheid krijgen vragen te stellen over alle aspecten van het werkgeverschap.

Al 23 jaar is Tentoo een betrouwbare partner van bedrijven als het gaat om werkgeverszaken. Tentoo ondersteunt ze met payroll en salarisadministratie.

Leave a Reply

*